faqs
september 2013
1 maart 2001 – 1 september 2013……. 12,5 jarig bestaan Tuin Plus Hoveniers
We trakteren ons en de klant op een vernieuwde website en een frissere huisstijl.
Modern en vooral duidelijk, dat is het uitgangspunt.

gastboek augustus 2013
“Sensationele tuin”
Eind juli vond de heerlijke tuinbeurs ‘Bloem en Tuin’ weer plaats voor de 20ste keer. Prachtig weer voor exposant en de jubilerende organisatie. Ook Tuin Plus Hoveniers stond er weer met een totaal vernieuwd ontwerp. Dit jaar stevig uitgepakt met een stand van 320m² Het publiek genoot zichtbaar van de uitgestrekte tuin met de prachtige TuinKamer. ” Sensationele tuin, overweldigend, mooiste tuin van allemaal” was wat de mensen riepen. Ik mocht een paar dagen meedraaien met het hoveniersbedrijf op die tuinbeurs om nieuwe en trouwe klanten te ontvangen. Zelf kom ik uit een heel andere branche, maar reuze interessant te zien en mee te maken hoe deze, Ietwat onbekende, branche te werk gaat. Heel leerzaam en aangenaam, ik houd me aanbevolen! Gr René v/d Weist

maart 2013
Belasting verlaging
Goed nieuws voor de klant en voor de branche. Het komend jaar is een btw verlaging van toepassing op arbeidskosten Profiteer nu tijdelijk tot 1 maart 2014 van het verlaagde btw tarief van 21% naar 6% op uitvoering: Specifieke goedkeuringen in het besluit van 28 februari 2013 van het woonakkoord afgifte staatssecretaris van Financiën, fiscale verzamelwet.
Het verlaagde tarief wordt toegepast op de arbeidskosten van hoveniers voor het aanleggen en onderhouden van tuinen

februari 2012
Tuin Plus Hoveniers doet voor de vijfde keer mee aan ‘TuinIdee’
Inmiddels een trouwe deelnemer voor de organisatie. Tuin Plus Hoveniers komt dit jaar wederom met een strakke moderne tuin, gecombineerd met de nieuwe side kick ‘TuinKamers’ Een exclusieve terrasoverkapping geïntegreerd In een moderne tuin van deze tijd.

Udens weekblad / Skyline RTV Juni 2012
Lancering: ‘TuinKamers’ door Tuin Plus Hoveniers uit Veghel
“In lastige tijden moet je actief zijn” Dat is een motto van Tuin Plus Hoveniers. Daarom kijken we goed naar de huidige markt. Merkbaar is dat de huizenmarkt op slot zit. Mensen kiezen daarom bewust om een stukje woningverbetering toe te passen. Tuin Plus Hoveniers is daarin een belangrijke schakel. Graag wilt u zolang mogelijk buiten zitten om optimaal te kunnen genieten. Zeker in de vroege lente en in het late najaar wanneer de tuin vaak op zijn mooist is. Bij Tuin Plus Hoveniers bieden we een passende oplossing. Een overkapping voor u terras waar dan ook in de tuin, waaraan we vooral zorg en aandacht schenken aan uitstraling en comfort. Dit noemen we ‘Tuinkamers’
Elke Tuinkamer is exclusief en door unieke 3D ontwerpen samengesteld, vooraf afgestemd op uw wensen. Tuin Plus Hoveniers heeft met partners eigen expertise waar het gaat om bouw en constructies. Zo creëren we het optimale ‘buiten leven’ gevoel. Heerlijke lange zomeravonden genieten en wanneer de temperatuur daalt heerlijk beschut en verwarmd loungen, beschermd tegen regen en wind.

maart 2012
deelname aan: ’De mooiste tuin van Nederland’.
Op uitnodiging van de organisatie van de tuincompetitie doet Tuin Plus Hoveniers dit jaar mee. Samen met een klant schrijf je je in. Je mag je dan een jaar lang ‘Beste hovenier van Nederland’ noemen. Op ‘Floriade’ in Venlo zal de winnaar bekend worden.

februari 2012
Weer deelnemen aan ‘TuinIdee 2012’
Ook dit doen we weer mee met een gewaagd tuinontwerp. Thema: ‘Lounge at the water, and feel it’
We maken een exclusief lounge terras direct gelegen aan het water. We creëren een strandidee met een waterspiegel, uiteraard met het comfort wat u mag verwachten……..

Brabants dagblad / Udens weekblad / Skyline RTV juni 2011
Windende tuin van Tuin Plus Hoveniers te zien op ‘Bloem en Tuin’ in Nuenen
Op uitnodiging van de organisatie van het grootste openlucht tuinevenement van de Benelux ‘Bloem en Tuin’ in Nuenen exposeert dit jaar Tuin Plus Hoveniers uit Veghel de ‘zilveren’ tuin. Deze prijs werd afgelopen voorjaar gewonnen bij de competitie ‘TuinIdee’ in ’s Hertogenbosch.
Graag nodigt Tuin Plus Hoveniers samen met de organisatie van Bloem en Tuin 2011 u uit voor een dagje uit en een rondwandeling in de ‘zilveren’ tuin.
Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. En dát is nu de grote kracht van Bloem en Tuin.
De 18e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 15 juli tot en met zondag 24 juli 2011.

Brabants dagblad / Udens weekblad / Skyline RTV maart 2011
Gelanceerd: 3D ontwerp door Tuin Plus Hoveniers.
Vanaf dit seizoen lanceert Tuin Plus Hoveniers uit Veghel en Uden standaard 3D-ontwerp.
Tuin Plus Hoveniers ontwerpt en realiseert in het exclusieve segment met name in de particuliere sector. Hierbij hoort uiteraard 3D-ontwerp om het nog beter visueel en toegankelijker te maken. Vanaf dit seizoen wordt er virtueel gepresenteerd vanuit de nieuwe ontwerpstudio.
“Uw tuin is een verlengstuk van uw interieur, de volledige ruimte die u ervaart als u naar buiten kijkt”. Kracht in elk ontwerp is een sterk lijnenspel in combinatie met constructieve elementen, uitgebalanceerd in groen. Vanaf het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek met de klant start het creatieve proces. Vanuit de conceptfase volgt een definitief 3D-ontwerp compleet met beplantingsplan, verlichtingsplan en beregeningsplan. “Een goed ontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerde beleving, optimaal afgestemd op uw wensen.”

Brabants dagblad / Udens weekblad maart 2011
Tuin Plus Hoveniers uit Veghel bouwt aan zichtlocatie.
Een prachtige creatieve achtergevel is afgelopen periode gebouwd door Tuin Plus Hoveniers uit Veghel. Mooie zichtlocatie vanaf de Maxwell Taylorbrug richting rotonde industrieterrein ‘De Dubbelen’ “We bouwen elk jaar een stukje verder, en dit jaar staat ook de nieuwe ontwerpstudio op de agenda”. Vanaf dit seizoen zijn we gestart met standaard 3D-ontwerp en in de nieuwe studio gaan we virtueel presenteren…….

Brabants dagblad / Udens weekblad maart 2011
Tweede prijs voor Tuin Plus Hoveniers uit Veghel
Tuin Plus Hoveniers uit Veghel heeft op de grootste tuinbeurs van Nederland TuinIdee ‘s-Hertogenbosch de tweede prijs in de wacht gesleept in de categorie mooiste tuin. Gejureerd door VKC, een instantie voor jurering en registratie in de groensector. Dit is een mooie opsteker en een blijk van waardering en kwaliteit. Spectaculaire tuin met verrassende elementen. Rustieke materialen in strakke lijnen in balans met industriële materialen zoals verzinkt staal en gestort beton. Opvallend met volwassen beplanting zoals meerjarige vijgenbomen en kurkeiken.
Deze tuin is nu ook te zien op het grootste openlucht tuinevenement van de Benelux ‘Bloem en Tuin’ in Nuenen van 15 juli tot en met 24 juli 2011.

Brabants dagblad / Udens weekblad juni 2010
Tuin Plus Hoveniers verhuisd naar Veghel
Hoveniersbedrijf Tuin Plus uit Uden is verhuisd naar Veghel. Vanuit een inmiddels te kleine locatie in Uden is het hoveniersbedrijf nu gevestigd in hun nieuwe pand tegenover de Sligro en onder aan de brug. Tuin Plus Hoveniers heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt. Tuin Plus biedt een compleet pakket van groenprojecten. Ontwerp, realisatie, onderhoud en renovatie. “Uw tuin is een verlengstuk van uw interieur, uw tuin moet dan ook zicht- en voelbaar zijn. “ Vanuit de conceptfase volgt een definitief 3D tuinontwerp. Een goed ontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerd geheel, optimaal afgestemd op uw wensen. Vervolgens volgt het realiseren van het tuinproject. Hier legt Tuin Plus Hoveniers de hoogste prioriteit m.b.t. de uitvoering en duurzaamheid.
Check www.tuin-plus.nl voor inspirerende ideeën en laat u verrassen door Tuin Plus Hoveniers…….


footer