3d ontwerp
Ontwerpstudio
Tuin Plus Hoveniers beschikt over een ruime eigen ontwerpstudio met de nieuwste 3D technieken. De ontwerpen worden in een prettige ambiance gepresenteerd op groot scherm. Op deze manier ervaart u direct uw nieuwe tuin.

3D ontwerp
Een goed tuinontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerd geheel, optimaal afgestemd op uw wensen. Belangrijk is dat de stijl en karakter van het huis en interieur worden meegenomen in de ontwerpfase. Ook is de tuin is een belangrijk aspect ten aanzien van uw woongenot. Door een grote diversiteit aan materialen is het mogelijk om het optimale ‘buitenleven’ gevoel te realiseren. Om op efficiënte wijze tot het gewenste resultaat te komen hanteert Tuin Plus Hoveniers een bewezen aanpak, de zogeheten ontwerpblokken.

Oriëntatie
Het gehele project begint bij u zelf. Het enthousiasme voor verandering van uw tuin is het belangrijkste ingrediënt. Op uitnodiging komt de architect de huidige situatie bekijken en nemen we uw wensen door. Ook worden zaken zoals perceel ligging, erfafscheidingen, directe belendingen, grondgesteldheid en huidige technische voorzieningen in kaart gebracht. Tot slot wordt de tuin gefotografeerd en opgemeten.

Ontwerpblok 1: Conceptfase
Na goed overleg starten we met een concept-fase. In deze fase starten we met een eerste indeling van de ruimte. Uw wensenpakket en onze creativiteit worden hier samengesmolten. De eerste belevingen worden nu goed zichtbaar. U wordt uitgenodigd in de ontwerpstudio om deze conceptfase uitgebreid te bezichtigen. Een 3D presentatie waar we de belangrijke zichtlijnen laten zien. Vanuit bv uw luie stoel of de keukentafel en vanuit een vogelvlucht perspectief.

Ontwerpblok 2: Definitief
Na de conceptfase doen we u een voorstel om het huidige plan door te zetten naar een definitieve fase. Uitwerkingen van materialenplan, verlichtingsplan, irrigatieplan en uiteraard een beplantingsplan komen aan de orde.

Ontwerpblok 3: Virtueel
Tot slot word van uw uniek ontwerp een virtuele film gemaakt, zo word de nieuwe tuin een echte beleving!!

Offerte
Om een uiteindelijke opdracht te kunnen realiseren word tijdens het ontwerptraject u een offerte aangeboden. U mag denken aan een ‘a tot z’ offerte. Een compleet en overzichtelijk prijsoverzicht.footer